Γουβέλη 4 117 44 Αθήνα - Νέος Κόσμος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σεμινάρια για φοιτητές

 
 
Σεμινάρια για φοιτητές ΣΠΕΕ - Στήριξη Παιδιού, Εφήβου, Ενηλίκου
 
 
 
Στη ΣΠΕΕ οργανώνονται σεμινάρια για φοιτητές των Τμημάτων: Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Ψυχολογίας και συναφών ειδικοτήτων. Κάθε χρόνο οι Ειδικοί Θεραπευτές μας, αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες της ΣΠΕΕ διοργανώνουν ημερίδες, αλλά και κύκλους σεμιναρίων, καθώς και συναντήσεις εποπτείας για φοιτητές των παραπάνω τμημάτων με στόχο την επιμόρφωσή τους και τη γνωριμία τους με τεχνικές και μεθόδους.

Τα σεμινάρια αναλύουν τις βασικές αρχές και τη θεωρία που είναι απαραίτητη για ένα θέμα, αλλά είναι κυρίως βιωματικά και βοηθούν άμεσα τους φοιτητές να κατανοήσουν την εφαρμογή όσων αναφέρονται σε αυτά. Για παράδειγμα, όταν παρακολουθούν μια διάλεξη με θέμα την αισθητηριακή ολοκλήρωση, βλέπουν και μαθαίνουν πώς εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό του κέντρου (π.χ. χρησιμοποιούν το πολυαισθητηριακό δωμάτιο snoezelen κ.λπ.).

Στα σεμινάρια δίνεται πάντα φάκελος με υλικό (θεωρία, μεθοδολογία, προτάσεις παρέμβασης) και σε κάθε κύκλο παρακολούθησης ο φοιτητής εκπαιδεύεται σε νέο στάδιο παρέμβασης.
 
 
 
 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook